Driven och engagerad arbetsgivare som kan tänka utanför boxen sökes till kommunikatör

Per Pettersson, kommunikatör och PR-proffs
Är ni en driven och engagerad organisation som vågar tänka utanför boxen, med behov att fylla inom kommunikation och PR? Då kan ni vara arbetsgivaren för mig!

Jag erbjuder stort kunnande och lång erfarenhet inom områden som kommunikation, PR och opinionsbildning till rätt arbetsgivare. I min långa erfarenhet finns en mängd ideella uppdrag men också uppdrag mot betalning och ett stort nätverk av kontakter inom vitt skilda verksamhetsområden. Senast fanns jag på Centerpartiets kommunikationsenhet som vikarierande ansvarig för sociala medier, men nu söker jag en ny arbetsgivare som har intressanta utmaningar att ge mig.

ARBETSUPPGIFTER

Er organisation har ett behov inom exempelvis följande områden:
– Strategisk kommunikation
– Sociala medier
– Press- och mediakontakter
– Opinionsbildning
– Politisk analys
– PR och kampanjarbete

Det är också meriterande om ni har behov inom fotografering, då jag har detta som en av många övriga talanger.

KVALIFIKATIONER

Er organisation är antagligen verksam inom ett område som på ett eller annat sätt har ett behov av att påverka politiken och opinionen. Kanske är ni aktiva inom en bransch där politiken sätter ramarna, så som välfärd eller arbetsmarknad. Det kan också vara så att ni säljer PR-tjänster till andra företag eller organisationer.

Ett stort behov av att utveckla och stärka ert arbete med kommunikation är önskvärt, speciellt er närvaro i sociala medier, men det kan också vara på andra områden. Jag söker er med en sund, kreativ och öppen organisationskultur och intressanta arbetsuppgifter att erbjuda. Stor vikt läggs vid personkemi och lämplighet.

OM MIG

Jag erbjuder ett brett kunnande och erfarenhet från en mängd olika branscher, främst den ideella sektorn. För rätt arbetsgivare och på rätt tjänst kan jag lösa det mesta, från högt och lågt, då jag är van att vara en enmans-kommunikationsavdelning och lösa uppgifter med begränsade resurser.

Välkommen med er ansökan om att bli min nästa arbetsgivare till per@perzec.net!

Frågor besvaras av Per Pettersson på 0736-347561 eller ovanstående e-postadress.


"Per är en inspirerande kraft som gärna delar med sig av sina kunskaper inom kommunikation och opinionsbildning. I allt han gör ligger fokus på lösningar och han ser det positiva i allting, vilket gör att arbete med Per är både utvecklande och framåtskridande med ett stort målfokus."
-Jessica Schedvin, liberal debattör och fd ordförande i Unga Humanister